Kort om værkstedet

Om Polstrerværkstedet

Et alsidigt værksted

Polstrerværkstedet i Stubbekøbing

Mit navn er Anne, og jeg er uddannet møbelpolstrer på Skive College i december 2017. Jeg fortsatte med at arbejde hos min mester efter endt læretid, men i august 2019 startede jeg mit eget værksted op.

Hele mit liv har jeg befundet mig godt med at udrette og skabe ting med mine hænder. Allerede som lille pige blev jeg fascineret af strik, og min far lærte mig mine første strikketag. Derudover er jeg begejstret for at hækle, sy og forme ting i ler.

Jeg er oprindelig uddannet pædagog og har arbejdet med børn i mere end ti år – men jeg har hele tiden haft et ønske om at ville arbejde mere kreativt. Det kom som en mulighed i 2014, hvor jeg pludselig fik øjnene op for møbelpolstrerfaget. Der var ikke langt fra tanke til handling, og heldigvis bakkede min familie mig op, så min drøm kunne blive til virkelighed.

Min mand Steen og jeg havde i 2009 købt og overtaget hans fødegård på det nordøstlige Falster efter hans forældre, og som siden 1854 har været i slægtens eje. Gården har senest haft virke som kvægfarm, men bliver nu kun drevet som agerbrug, som er bortforpagtet. Udbygningerne, som tidligere husede kreaturer, bliver nu benyttet som lager, og de gamle vognporte er sat i stand og huser mit værksted – så nu summer der lidt af liv i de gamle bygninger igen.

Steen og jeg har sammen to drenge fra 2006 og 2008.

Følg med i aktuelle arbejdsopgaver på min Facebook-side!