Materialer, design og kurser

Polstrerværkstedet

Vejledning om materialevalg

Som møbelpolstrer deler jeg gerne ud af den viden og erfaring, jeg har. Jeg er altid klar til at give råd og vejledning om de gængse materialer inden for polstring og ombetrækning.

Møbelpolstring er et gammelt fag, og vi får stadig møbler ind, som er polstret på gammel traditionel vis, med bl.a. blår og krølhår. Det prøver vi så vidt muligt at bevare og supplere med nyt efter behov, så møblet igen står nyt og spændstigt.

De fleste nyere møbler er i dag polstret med skummaterialer. Der findes et hav af forskellige kvaliteter og hårdheder, men sammen finder vi frem til, hvad lige netop dit behov er.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om polstring og materialevalg.

Materialer af højkvalitet
Kom gerne forbi og se mit store udvalg af stofprøver og materialer.
Mange års erfaring
Som møbelpolstrer deler jeg gerne ud af den viden og erfaring, jeg har. Jeg er altid klar til at give råd og vejledning.
Unik møbelfornyelse
Jeg tilbyder ombetrækning og ompolstring, så dine gamle møbler får nyt liv igen. På værkstedet tager vi alle slags møbler under kærlig behandling, lige fra sofaer og stole til hynder og andre betræk.
Tidligere
Næste

Møbelpolstring kursus

Hvis du er interesseret i lære endnu mere om polstring, stofprøver og materialevalg, er du velkommen til at tilmelde dig mit polstringskursus, som kommer til at foregå i værkstedet.

Det bliver en slags aftenskole i weekenden for ca. 3-5 personer, hvor I tager det møbel med, I ønsker at arbejde med, f.eks. en stol eller en lille sofa. Imens I arbejder på møblet, vejleder jeg og kommer med gode råd og hjælp.

Lyder det som noget for dig, er du meget velkommen til at tilmelde dig nedenfor, hvor du udfylder fulde navn, telefonnummer samt e-mail, hvorefter jeg kontakter dig med mere information. </p>

Har du lyst til at lære af mig?

Polstringskursus